Je kunt niet vroeg genoeg beginnen...!

Door: Ryanne

Blijf op de hoogte en volg Ryanne

09 December 2006 | Nederland, Tegelen

Hoi allemaal!

Ik heb deze site aangemaakt, omdat ik in juli 3 maanden naar Thailand ga! Tis nog wel erg vroeg om met een site te beginnen, maar ik dacht ach ja. Kunnen we ons lekker goed voorbereiden en verheugen op deze geweldige ervaring..!! Ik zal steeds berichtjes en foto´s plaatsen op deze site over mijn `avonturen´.

Ik ga daar op een Thaise school engelse les geven, 5 dagen p.w., aan alle ´grades´(groepen). Verder gaan we natuurlijk Thailand goed verkennen. Maar het belangrijkste voor mij om dit te doen, is eigenlijk het maatschappelijk besef. Dat wij het hier in Nederland wel erg geweldig hebben. En dat beseffen we eigenlijk niet. Dat besef wil ik daar eigenlijk een beetje ontdekken...!

Lijkt me leuk als je mijn site blijft volgen, en berichtjes achterlaat!

Veel liefs,
Ryanne.

• 09 December 2006 - 15:38

Marijke:

Heej super lief reisgenootje,

Whaaa ... we gaan de grote stap wagen! Samen voor 90 dagen naar een land aan de andere kant van de wereld! Lieve ryanne, ik ben enorm trots op ons! Het zullen geweldige maar heftige dagen worden, maar niemand gaat ons deze ervaring meer afpakken!

Nu kunnen we ons rustig gaan voorbereiden op deze uitdaging en ook hiervan moeten we al gaan genieten!

Deze kans krijgen we nooit meer!

Wij gaan het doen!

Dikke kus Marijke

• 10 December 2006 - 11:33

Eline:

Hey Ryan!

Dat wist ik helemaal niet! Maar echt super! Goed zeg! Ohhh, spannend... ben nu al nieuwsgierig naar hoe je t daar zal hebben en hoe t daar zal zijn. Maar duurt idd nog even. Ga je Ron vast wel heel erg missen?! Of komt ie je opzoeken daar? Ik wil ook wel langskomen hoor :P haha. Ik bel je snel om meer te horen! Echt superleuk dat je dit gaat doen!

Heel veel Liefs en een dikke kusss Eline

• 10 December 2006 - 11:39

Ryanne:

Hey lieve meid!!

Ik ben ook super trots op jou dat je deze stap durft te nemen! En ik weet zeker dat je daar zal gaan beseffen hoe goed wij het hier eigenlijk hebben!

Weet zeker dat dit een super ervaring zal zijn!

Hele dikke knuffel, Loes

• 10 December 2006 - 11:40

Loes:

Waarom jou naam nou opeens boven mijn berichtje staat...haha.. Ach ja, zondagmorgen ehh..middag!

xxx Loes

• 10 December 2006 - 12:17

Jamie:

hey ryanne,
    wat n super uitdaging, echt tof!! ik wens je erg veel succes alvast en zal zeker je site blijve volgens. kus jamie

• 11 December 2006 - 08:46

Sandra:

Hai lieverd, echt leuk dat je deze site hebt aangemaakt!! Ik vind het super dat je het echt gaat doen!! Kus San

• 11 December 2006 - 08:47

Sandra:

Hey meid,
    Echt super leuk voor je! Lijkt me idd een leuke uitdaging. Ik wens je alvast heel veel plezier, maar zal je voor die tijd toch nog wel een keertje spreken he?!!

Groetjes Sandra

• 11 December 2006 - 11:34

Ryanne:

Wat een lieve reacties allemaal!! Bedankt voor jullie enthousiasme!! Kei leuk! xxx ryanne

• 11 December 2006 - 17:48

Kirby:

ik zal elke dag op deze site kijken of er dan nog nieuwtjes bij staan.
    Ik weet zeker dat je het daar super na je zin zal hebben, en je zal er veel zien en leren dus geniet er maar van. we zullen je dan wel missen. groetjes xxxxx kirby

• 12 December 2006 - 22:22

Janny:

Lieve meid, ik vindt het bijzonder dapper van jou, dat je dit gaat doen. Een geweldige, aparte ervaring en bijzonder leerzaam. Ik ben trots op jou. Ik hoop, dat het fantastisch wordt en dat je geen heimwee zult hebben. Maar dat zal vast niet. Wel zal ik je heel erg missen, maar we (Joop en ik) komen je zeker opzoeken. Geniet van de voorbereidingen!! Dikke kus van mam.

• 28 Juni 2007 - 20:03

Rilana:

Ha meid,ik ben ook een ei,ik dacht ga eens op de site van ryanne kijken hoe het met haar is en waar ze is,na een half uur lezen bedenk ik me ineens dat ik je morgen nog zie!!!Dat je dus nog gewoon in tegelen zit!! Tja wordt ook een dagje ouder..ha ha ha.Nou tot morgen.
    Liefs rilana

• 24 Augustus 2007 - 10:14

Anne-marie:

Hoi meid

Wat een avontuur. Ik heb ook maar eens ingelogd om te lezen wat jullie allemaal beleven Spannend! Ik zal je nu een beetje blijven volgen en mailen. Dus, nog heel veel plezier, geniet en tot mails. Dikke kus van je collegaatje van Petit Anne-Marie xxxxxxxxxxxxxx